Bereidingswijze
Ontvel 1 trostomaat, verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Snijd 1 petit pain (wit of bruin) schuin in ca. zes dunne sneetjes. Bestrijk de sneetjes dun met olijfolie en bak ze op een hete grillplaat of in een droge koekenpan goudbruin. Keer ze halverwege. Laat de sneetjes iets afkoelen en bestrijk ze royaal met 75 gr. roompate. Verdeel de reepjes tomaat en 1 eetlepel in dunne reepjes gesneden basiclicum erover. Leg ze op een mooi bord.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijke, simpele amuse
Ingrediƫnten
1 trostomaat, 1 petit pain, olijfolie, 75 gr. roompate, verse basilicum
Hulpmiddelen & keukengerei
grillplaat of droge koekepan
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
952079
Homepage ID
314226
Smaak
R
Teller
1362
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid