Eitje met huttenkase

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 03/06/2002 - 13:52
Bereidingswijze
Bak de plakjes katenspek in een koekenpan met anitaanbaklaag uit.
Klop de eieren met peper en zout naar smaak los.
Zet de koekenpan op een laag vuur, schenk er d emelk in en laat de pan draaien zodat de bodem helemaal vochtig wordt.
Schenk de eieren in de pan en roer met een houten vork of spatel het mengsel heen en weer tot 3/4 van het ei gestold is.
Roer er de kaas en het bieslook door.
Neem de pan van het vuur en blijf roeren tot het vocht verdampt is.
Verdeel 2 crackers over 2 borden.
Verdeel het eimengsel en het katenspek erover.
Dek het af met de rest van de crackers en serveer direct.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
8 plakjes katenspek
4 eieren (L)
peper
zout
2 el melk
2 el huttenkase
2 el fijngeknipte bieslook
8 creamcrackers
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
951353
Homepage ID
862365
Smaak
H
Teller
979
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
driel1
Gelegenheid