Bereidingswijze
Oven voorverwarmen op 200oC of gasovenstand 4.
Tomaatjes wassen en halveren.
In koekenpan 3 eetlepels olie verhitten.
Aardappelpartjes toevoegen en ca. 2 minuten al omscheppend bakken, vervolgens afgedekt nog ca. 5 minuten bakken.
Vis in bakblik leggen, bestrooien met zout en peper en besprenkelen met citroensap en rest van olie.
Vis in midden van oven in ca. 10 minuten gaar bakken.
Tomaatjes en groentemix bij aardappelen voegen en ca. 5 minuten meebakken.
Op smaak brengen met zout en peper.
Vis serveren met aardappelgroentemengsel en olijvensaus.
Tomaatjes wassen en halveren.
In koekenpan 3 eetlepels olie verhitten.
Aardappelpartjes toevoegen en ca. 2 minuten al omscheppend bakken, vervolgens afgedekt nog ca. 5 minuten bakken.
Vis in bakblik leggen, bestrooien met zout en peper en besprenkelen met citroensap en rest van olie.
Vis in midden van oven in ca. 10 minuten gaar bakken.
Tomaatjes en groentemix bij aardappelen voegen en ca. 5 minuten meebakken.
Op smaak brengen met zout en peper.
Vis serveren met aardappelgroentemengsel en olijvensaus.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 bakje cherrytomaatjes a 250 gram
4 eetlepels olijfolie
750 gram aardappelpartjes
2 schaaltjes roodbaarsfilet a 250 gram
zout
peper
1 eetlepel citroensap
1 zakje italiaanse groentemix
1 flesje heinz mediterranean olijvensaus
4 eetlepels olijfolie
750 gram aardappelpartjes
2 schaaltjes roodbaarsfilet a 250 gram
zout
peper
1 eetlepel citroensap
1 zakje italiaanse groentemix
1 flesje heinz mediterranean olijvensaus
Hulpmiddelen & keukengerei
laag bakblik met anti-aanbaklaag, doorsnede ca. 26 cm
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Mediterraan
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
947926
Homepage ID
862365
Smaak
N
Teller
1427
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid