Bereidingswijze
Oven voorverwarmen op 175oC of gasovenstand 3 en naanbrood afbakken volgens begruiksaanwijzing.
In soeppan anderhalve liter water en soepmix (uit pak) aan de kook brengen.
Bosuitjes schoonmaken en in rngetjes snijden.
Courgette wassen, schoonmaken en ik blokjes snijden.
In koekenpan olie verhitten en bosui en courgette ca. 3 minuten fruiten.
Groentegarnituur (uit pak) en kookvis aan soep toevoegen en soep ca. 5 minuten koken.
Koolvis al roerend in stukjes verdelen.
Bosui, courgette, garnalen en specierijenmix (uit pak) toevoegen en soep nog ca. 1 minuut zachtjes koken.
Serveren met naanbrood.
In soeppan anderhalve liter water en soepmix (uit pak) aan de kook brengen.
Bosuitjes schoonmaken en in rngetjes snijden.
Courgette wassen, schoonmaken en ik blokjes snijden.
In koekenpan olie verhitten en bosui en courgette ca. 3 minuten fruiten.
Groentegarnituur (uit pak) en kookvis aan soep toevoegen en soep ca. 5 minuten koken.
Koolvis al roerend in stukjes verdelen.
Bosui, courgette, garnalen en specierijenmix (uit pak) toevoegen en soep nog ca. 1 minuut zachtjes koken.
Serveren met naanbrood.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 pak naanbrood naturel
1 pak knorr indiase curry masala
3 bosuitjes
halve courgette
2 eetlepels olie
200 gram koolvisfilet
1 pake roze garnalen a 125 gram
1 pak knorr indiase curry masala
3 bosuitjes
halve courgette
2 eetlepels olie
200 gram koolvisfilet
1 pake roze garnalen a 125 gram
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
947925
Homepage ID
862365
Smaak
H
Teller
864
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid