kokosbrownies

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 02/13/2002 - 18:50
Bereidingswijze
doe de boter,chocolade,suiker en water in een pan op laag vuur. roer totdat het mengsel een gladde egale massa is. zeef de bloem, het zout, cacao en bakpoeder,voeg de sinasappelrasp toe en de kokos.
roer de geklopte eieren en de chocolademassa erdoor.
neem de vorm en vet deze in.
doe het beslag erin en bak de brownietaart in het midden van de oven af in ongeveer 1 uurgaar totdat de prikker er droog uitkomt.
snijd de taart in stukken, maak van papier een sjabloon , leg dat op de brownietaart en bestuif met poedersuiker.
Aantal personen
9.00
Vertel iets leuks over dit recept
heerlijk als nagerecht
Ingrediƫnten
80 gr boter, 100 gr bittere chocolade in stukjes, 300 gr basterdsuiker, 1 3/4 dl water, 75 gr bloem snufje zout, 25 gr cacaopoeder,1 zakje bakpoeder, rasp van 1 sinasappel,45 gr gemalen kokos, 2 eieren, groot,geklopt, poedersuiker
Hulpmiddelen & keukengerei
ronde vorm van ca 22 cm doorsnede of een vierkante. prikker
Leuke tips
de brownietart is ook lekker met 75 gr gehakte noten, bv walnoten , pecaannoten of een mix van verschillende noten.

maak een sandwich van twee stukken brownie met een plak ijs ertussen. deze kan evt van te voren worden gemaakt en ingevroren.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
946992
Homepage ID
344027
Smaak
Z
Teller
1090
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
verwarm de oven op 175 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
bellie
Gelegenheid