Bereidingswijze
Breng de melk met de kruiden zacnttjes aan
de kookpunt.zet het vuur laag en roer de chocolade erdoor totdat deze is gesmolten
Zeef de melk boven een blender, voeg de essence toe en mix de melk op hoge snelheid
een halve minuut of klop de melk met een mixer of garde op
de kookpunt.zet het vuur laag en roer de chocolade erdoor totdat deze is gesmolten
Zeef de melk boven een blender, voeg de essence toe en mix de melk op hoge snelheid
een halve minuut of klop de melk met een mixer of garde op
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 liter melk
1 Kanneel stokje
2 Kruidnagels
115 gram extra pure chocolade, in stukjes
2-3 drupels amandelessence
1 Kanneel stokje
2 Kruidnagels
115 gram extra pure chocolade, in stukjes
2-3 drupels amandelessence
Hulpmiddelen & keukengerei
pan
Mixer of garde
blender
Mixer of garde
blender
Leuke tips
Giet de chocolademelk in voorverwarmde ,hittebestendige glazen en dien hem direct op
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
946806
Homepage ID
1049485
Smaak
A
Teller
1841
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid