Bereidingswijze
doe de chocolade,de suiker en de honing in een pan en zet deze op laag vuur tot alles gesmolten is.
zeef de bloem de nootmuskaat,de kaneel en de gemalen gember in een kom.
voeg het water toe met het gesmoten chocolademengsel en de fijngehakte gember en pijnboompitjes.
meng alles goed en maak er zon 24 kleine balletjes van,leg ze op een beboterde bakplaat.
bak ze 15 minuten
zeef de bloem de nootmuskaat,de kaneel en de gemalen gember in een kom.
voeg het water toe met het gesmoten chocolademengsel en de fijngehakte gember en pijnboompitjes.
meng alles goed en maak er zon 24 kleine balletjes van,leg ze op een beboterde bakplaat.
bak ze 15 minuten
Vertel iets leuks over dit recept
een verrukkelijk dessert afkomstig uit het boek liefde
Ingrediƫnten
90 gr chocolade
30 gr bruine suiker
90 gr honing
225 gr bloem
snufje nootmuskaat
snufje kaneel
5 ml gem. gember
1 eetlepel warm water
15 gr gember vers of op siroop fijngehakt
15 gr gemalen pijnboompitten
30 gr bruine suiker
90 gr honing
225 gr bloem
snufje nootmuskaat
snufje kaneel
5 ml gem. gember
1 eetlepel warm water
15 gr gember vers of op siroop fijngehakt
15 gr gemalen pijnboompitten
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
946716
Homepage ID
1034137
Smaak
Z
Teller
3169
Drank
Uit
Bookmarked
19
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
verwarm de oven op 180 gr
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid