Schep het beslag in een goed ingevette bakvorm. Bak 50 a 60 min. in een voorverwarmde oven van 180?C. Prik met een tandenstoker gaatjes in de warme koek en besprenkel het gebak met 7 eetlepels sinaasappellikeur;
Laat afkoelen en ontvorm. Bestrijk de koek met 100 g warme pompelmoesconfituur. Werk de randen af met parelsuiker (grove griessuiker). Leg een dun laagje witte marsepein op het hart.
Werk verder zf met roze pompelmoespartjes en strijk ook daarop eventueel nog wat pompelmoesconfituur uit, zodat het frit mooi gaat glanzen
Voor een bakvorm van 1 liter:
125 g boter, 100 g suiker, 2 eieren, 100 g fijngemalen en 25 g grofgehakte walnoten, 150 g gezeefde bloem, 1/2 pakje bakpoeder, 1/2 theelepel kaneel en cacaopoeder, 1/4 kardemon, koriander en nootmuskaat, een mespuntje kruidnagel en zout, 7 eetlepels sinaasappellikeur, pompelmoesconfituur, parelsuiker of grove griessuiker, dun laagje marsepein, pompelmoespartjes