Bereidingswijze
Warm de melk op met de amandelen en laat lichtjes trekken. Passeer door een zeef en voeg er de geweekte gelatine aan toe
Klop de room en de suiker en voeg de afgekoelde amandelvulling toe. Meng er eventueel wat zetsel van citroen bij
Stort het geheel voor de helft in individuele vormen en schik overal een blokje coulis in. Sluit nu de vorm met de andere helft. Serveer met wat munt en framboosjes
Klop de room en de suiker en voeg de afgekoelde amandelvulling toe. Meng er eventueel wat zetsel van citroen bij
Stort het geheel voor de helft in individuele vormen en schik overal een blokje coulis in. Sluit nu de vorm met de andere helft. Serveer met wat munt en framboosjes
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een zeer speciaal dessertje
Ingrediƫnten
2,5 dl melk
2,5 blaadjes gelatine
100 gr gemalen amandelen
4 dl room
75 gr suiker
wat citroenzetsel
frambozencoulis in blokjes ingevroren
frambozen
munt
2,5 blaadjes gelatine
100 gr gemalen amandelen
4 dl room
75 gr suiker
wat citroenzetsel
frambozencoulis in blokjes ingevroren
frambozen
munt
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
944056
Homepage ID
346587
Smaak
Z
Teller
374
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid