Blanc manger

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/27/2002 - 11:24
Bereidingswijze
Warm de melk op met de amandelen en laat lichtjes trekken. Passeer door een zeef en voeg er de geweekte gelatine aan toe

Klop de room en de suiker en voeg de afgekoelde amandelvulling toe. Meng er eventueel wat zetsel van citroen bij

Stort het geheel voor de helft in individuele vormen en schik overal een blokje coulis in. Sluit nu de vorm met de andere helft. Serveer met wat munt en framboosjes
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een zeer speciaal dessertje
Ingrediƫnten
2,5 dl melk

2,5 blaadjes gelatine

100 gr gemalen amandelen

4 dl room

75 gr suiker

wat citroenzetsel

frambozencoulis in blokjes ingevroren

frambozen

munt
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
944056
Homepage ID
346587
Smaak
Z
Teller
374
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
nana_c
Gelegenheid