Bereidingswijze
Snijd de winterpeen in lucifers en de prei in dunne ringen. Bak deze even beetgaar. Maak een mengsel van de creme fraiche, citroensap, witte wijn, mosterd, peper en zout en maak dit even bij de groente warm. Snijd de scholfilet in de lengte door en pocheer deze 5 min. in de niet kokende visboullion.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Scholfilet op een bedje van winterpeen en prei
Ingrediƫnten
1 grote winterpeen
2 grote preien
1 bakje creme fraiche
1 eetl. citroensap
1 dl. droge witte wijn
1 eetl. mosterd
zout peper
750 gr. scholfilet
1 kopje visboullion
2 grote preien
1 bakje creme fraiche
1 eetl. citroensap
1 dl. droge witte wijn
1 eetl. mosterd
zout peper
750 gr. scholfilet
1 kopje visboullion
Hulpmiddelen & keukengerei
-
Leuke tips
Leg de vis op het bedje van winterpeen en prei en sier het geheel op met nog wat prei.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
89
Homepage ID
305
Smaak
N
Teller
65175
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht