Bereidingswijze
Zet de bruiswijn van tevoren in de koelkast. Ontkroon de aardbeien en snijd ze in kwarten. Ris de bessen af. Halveer de meloen en steek het vruchtvlees met een meloenboor uit. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd het daarna in reepjes. Schil de kiwi's, halveer ze en snijd ze in plakjes. Knip 6 blaadjes mint fijn. Meng het fruit met de mint en 4 eetl. citroensiroop en zet het tot gebruik koel weg.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
2 kiwi's - 1 fles moscato d'asti (zoete bruiswijn)-
1 mango - 1 kleine, rijpe meloen -
1 bakje rode bessen - 1 grote bak aardbeien -
suiker - citroensiroop
verse mint.
1 mango - 1 kleine, rijpe meloen -
1 bakje rode bessen - 1 grote bak aardbeien -
suiker - citroensiroop
verse mint.
Leuke tips
Schep het fruit in hoge glazen, strooi over elk, het glas draaiend, 2 theel. suiker en schenk aan tafel de glazen vol met de bruiswijn
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
228597
Homepage ID
39568
Smaak
N
Teller
373
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid