heerlijke appelflappen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/20/1999 - 10:17
Bereidingswijze
Verdeel de stukjes appel en de krenten over de plakjes bladerdeeg, strooi over elke flap een beetje kaneel.
Vouw de plakjes bladerdeeg dicht (in driehoeken), bestrijk de bovenkanten van de flappen met het losgeklopte ei en strooi er suiker overheen.
bak de appelflappen tot de bovenkant lichtbruin is (? 15-20 minuten).



Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is een heerlijk reccept uit OMIE'S keuken.
Ingrediƫnten
Nodig: 1 pakje diepvriesbladerdeeg (10 plakjes), 3 of 4 appels (afhankelijk van de grootte), 5 eetlepels krenten, 1 losgeklopt ei, suiker, kaneel.


Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
221937
Homepage ID
51379
Smaak
N
Teller
1498
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Leg de bladerdeegplakjes uit en laat ze ontdooien.
Schil de appels, snijd de klokhuizen eruit en snij ze in stukjes.
verwarm de oven voor op 180?C
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
elica
Gelegenheid