Bereidingswijze
Snijd de stokbroodjes aan de bovenkant in zodat er sneetjes ontstaan. Laat ze aan de onderkant vastzitten.
Stop in elk sneetje een stukje kruidenboter of als de boter zacht is smeer er kruiden boter tussen.
(lekker royaal)
Verpak de stokbroodjes in de folie maar laat de bovenkant open. (dit is voornamelijk dat de stokbroodjes niet uit elkaar vallen.
Bak de stokbroodjes in 8-10 minuten gaar en mooi bruin.
Stop in elk sneetje een stukje kruidenboter of als de boter zacht is smeer er kruiden boter tussen.
(lekker royaal)
Verpak de stokbroodjes in de folie maar laat de bovenkant open. (dit is voornamelijk dat de stokbroodjes niet uit elkaar vallen.
Bak de stokbroodjes in 8-10 minuten gaar en mooi bruin.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker voor bij de borrel.
Ingrediƫnten
2 pakken met afbak stokbroodjes
2 kuipje kruidenboter
2 kuipje kruidenboter
Hulpmiddelen & keukengerei
aluminiumfolie
Leuke tips
Leg de stokbroodjes in een schaal. Lekker bij een borrel.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
199657
Homepage ID
52690
Smaak
H
Teller
9619
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen zoals op pak staat aangegeven.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid