Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden C. Smelt de boter. Hak de noten fijn.
Roer in een kom het zelfrijzend bakmeel met een snufje zout,
de basterdsuiker, schenkstroop, het ei en de melk tot een glad beslag.
Roer de gehakte noten erdoor. Schep dit beslag in vier grote muffinvormpjes
of papieren cakevormpjes. Bak de muffins in de oven in Ca, 20 minuten
goudbruin en gaar. Laat ze afkoelen. Bak de muffins een of twee dagen
van tevoren en bewaar ze in een trommel, dan kan de smaak zich goed ontwikkelen.
Roer in een kom het zelfrijzend bakmeel met een snufje zout,
de basterdsuiker, schenkstroop, het ei en de melk tot een glad beslag.
Roer de gehakte noten erdoor. Schep dit beslag in vier grote muffinvormpjes
of papieren cakevormpjes. Bak de muffins in de oven in Ca, 20 minuten
goudbruin en gaar. Laat ze afkoelen. Bak de muffins een of twee dagen
van tevoren en bewaar ze in een trommel, dan kan de smaak zich goed ontwikkelen.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
50 g boter
100 g gepelde pecannoten
100 g zelfrijzend bakmeel
zout
3 eetlepels bruine basterdsuiker
4 eetlepels butterscotch schenkstroop
1 ei
1 dl melk
100 g gepelde pecannoten
100 g zelfrijzend bakmeel
zout
3 eetlepels bruine basterdsuiker
4 eetlepels butterscotch schenkstroop
1 ei
1 dl melk
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
193560
Homepage ID
25372
Smaak
Z
Teller
1186
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid