Bereidingswijze
Verkruimel het brood en verhit de olie,bak hierin de spekreepjes al omscheppend 3 min.
Voeg de steeltjes toe en bak ze al omscheppend 3 min mee.Schep de ansjovis,het broodkruim,het ei,de oregano,peper en zout naar smaak erdoor. Verdeel het mengsel over de champignonhoedjes. Bak de champignons in een voorverwarmde oven in ca 20 min bruin en gaar.
Voeg de steeltjes toe en bak ze al omscheppend 3 min mee.Schep de ansjovis,het broodkruim,het ei,de oregano,peper en zout naar smaak erdoor. Verdeel het mengsel over de champignonhoedjes. Bak de champignons in een voorverwarmde oven in ca 20 min bruin en gaar.
Vertel iets leuks over dit recept
Reuzenchampions gevuld
Ingrediƫnten
12 grote champignons
1 kleine rode ui
1 teentje knoflook
4 ansjovisfilets(blik)
1/2 dl melk
1 sneetje wit brood
2 eetlepels olijfolie
50 gr magere spekreepjes
1 ei (S)
2 theelepels gedroogde oregano
peper en zout
1 kleine rode ui
1 teentje knoflook
4 ansjovisfilets(blik)
1/2 dl melk
1 sneetje wit brood
2 eetlepels olijfolie
50 gr magere spekreepjes
1 ei (S)
2 theelepels gedroogde oregano
peper en zout
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
190897
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
627
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Borstel de champignons schoon en hak de steeltjes fijn. Pel en snipper de ui en de knoflook.
Week de ansjovisfilets 15 min in de melk(dit om te ontzouten).Laat ze daarna uitlekken en hak ze fijn.
Week de ansjovisfilets 15 min in de melk(dit om te ontzouten).Laat ze daarna uitlekken en hak ze fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid