garnalen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 12/05/1999 - 13:48
Bereidingswijze
Klop het ei met een scheutje water los in een diep bord.Doe de bloem in een ander diep bord en met het paneermeel,de peterselie en peper naar smaak in een derde bord. Wentel de garnalen eerst door de bloem,vervolgens door het ei en het paneermeelmengsel.Frituur de garnalen in de hete olie in ca 1 min goudbruin.Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Vertel iets leuks over dit recept


Garnalen gefrituurd
Ingrediƫnten
150 gr coctailgarnalen
2 eetlepels citroensap
1 ei(L)
3 eetlepels bloem
5 eetlepels paneermeel
3 eetlepels fijngehakte peterselie
1 citroen in dunne partjes
Hulpmiddelen & keukengerei
3 diepe borden.
frituurpan
Leuke tips
serveer met partjes citroen
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
190797
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
673
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verhit de olie tot 160 graden.Druppel het citroensap op de garnalen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan
Gelegenheid