Ijstoetje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 11/03/1999 - 14:23
Bereidingswijze
Laat het ijs buiten de vriezer iets zachter worden.
Verkruimel de koeken en besprenkel ze met de Amaretto Likorette.
Schep het koffieijs in de kom.
Zorg dat het ijs tegen de rand van de vorm word verdeeld.
Maak een holletje in het midden en schep het roomijs erin en strijk het glad.
Verdeel het koekmengsel over het ijs en zet het minimaal 30 minuten in de vriezer.
Zet de schaal ca 8 seconden in een bak heet water en stort hem.
Doe de cacao in een zeefje en bestuif het ijs ermee.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk ijs toetje.
Ingrediƫnten
1/2 bak koffieijs(a 650ml,Antica Gelateria),1/4 bak roomijs speciaal(a 500gr Hertog),6 Bastogne koeken(pak a 260gr Lu),3 eetl Amaretto likorette,3 eetl cacao,chocolade eitjes.
Leuke tips
Serveer de chocolade eitjes eromheen.
Drankadvies: Amaretto Likorette.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
164869
Homepage ID
45513
Smaak
R
Teller
1839
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
olger_a
Gelegenheid