Bereidingswijze
Kook de pandanrijst volgens de gebruiksaanwijzing en laat het afkoelen.
Verwarm de oven voor op 180c(hetelucht 160c)
Klop de cakemix met de boter en de eieren volgens de gebruiksaanwijzing tot een glad beslag.
Was de citroen en rasp hem.
Snijd de dadels in kleine stukjes.
Schep de helft van de citroenrasp,dadels en pandanrijst door het cakebeslag.
Vul de caisses voor 3/4 deel met het rijstbeslag.
Bak de cakejes midden in de oven in ca 25 minuten gaar en goudbruin.
Haal met een zesteur sliertjes van de rest van de citroen.
Verwarm de oven voor op 180c(hetelucht 160c)
Klop de cakemix met de boter en de eieren volgens de gebruiksaanwijzing tot een glad beslag.
Was de citroen en rasp hem.
Snijd de dadels in kleine stukjes.
Schep de helft van de citroenrasp,dadels en pandanrijst door het cakebeslag.
Vul de caisses voor 3/4 deel met het rijstbeslag.
Bak de cakejes midden in de oven in ca 25 minuten gaar en goudbruin.
Haal met een zesteur sliertjes van de rest van de citroen.
Aantal personen
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
Pandan-cakejes.
Ingrediƫnten
200gr pandanrijst(pak a 400gr lassie),200gr cakemix(pak a 400gr koopmans),100gr boter,2 eieren(m),1/2 citroen,8 gedroogde dadels.
Hulpmiddelen & keukengerei
Extra nodig:12(papieren)caisses,zesteur.
Leuke tips
Serveer met een klein bolletjevanilleijs en garneer met wat citroenrasp.
Drankadvies:groene thee.
Drankadvies:groene thee.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
164287
Homepage ID
45513
Smaak
N
Teller
1450
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid