Garnalen-Kipsalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 10/16/1999 - 17:02
Bereidingswijze
Snijd het kippevlees in blokjes. Maakd e bleekselderie schoon en snijd hem in kleine stukjes.
Was de komkommer en snijd hem in dunne plakjes.
Schil de avocado, snijd hem doormidden, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
Snijd de tomaten in stukjes.
Was de sla en snijd hem in smalle reepjes.
Doe het kippevlees, de bleekselderie, de komkommer, de avocado, de tomaten, de sla en
de garnalen in een schaal en roer alles voorzichtig dooreen.
Vermeng de mayonaise met de zure room, de mosterd, de knoflook en wat zout en peper.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voor als voorgerecht of op een buffet
Ingrediƫnten
250 gram gaar kippevlees
2 stengels bleekselderie
1/4 komkommer
1 avocado
2 tomaten
1/2 krop sla
250 gram gepelde garnalen.
1 dl mayonaise
3 eetlepels zure room
1 theelepel mosterd
1 uitgeperst teentje knoflook
zout
peper uit de molen
Leuke tips
Serveer de saus apart bij de salade.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
161571
Homepage ID
37513
Smaak
N
Teller
752
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
keukenlab
Gelegenheid