Bereidingswijze
In steelpan stukjes bleekselderij in de boter smoren tot ze zacht zijn. Soep, water of melk en peper aan toevoegen en verwarmen. Gekookte rijst in ovenschaal doen, laag ham erop, laag asperges daarop. Het geheel bedekken met het soepmengsel. Parmezaanse kaas erover strooien en in 20 minuten goed heet laten worden in de oven.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
heel makkelijk en snel te maken
Ingrediƫnten
2 stengels bleekselderij in stukjes gesneden, 30 gram boter, 1 blikje aspergeroomsoep, 1 dl water of melk, vers gemalen peper naar smaak, 2 kopjes warme gekookte rijst, 1 kopje ham in stukjes gesneden, 1 blikje aspergestukjes uitgelekt, 4 el parmezaanse kaas.
Leuke tips
Lekker met stokbrood en een salade.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
161244
Homepage ID
17396
Smaak
N
Teller
2071
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen 190 C.
Ondiepe ovenschotel invetten.
Ondiepe ovenschotel invetten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid