pinda bravoe

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 09/15/1998 - 16:35
Bereidingswijze
Breng de kippebouillon aan de kook en kook de reepjes kipfilet in de bouillon in circa 10 minuten gaar. Bak de ui in de olie knapperig goudbruin. Roer de pindakaas met 5 eetlepels bouillon glad, schenk dit bij de rest van de bouillon en voeg de peper toe. Laat de soep nog circa 5 minuten trekken. Schep de soep in kommen en strooi er selderij en gefruite uitjes over.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Pindasoep
Ingrediƫnten
1 liter kippebouillon (van 2 tabletten), 200 gr kipfilet in reepjes, 1 eetlepel olie, 2 kleine gesnipperde uien, 100 gr pindakaas, 1 gesnipperde groene peper (zaadjes verwijderd), 2 eetlepels fijngehakte selderij, gefruite uitjes
Leuke tips
Serveer met extra schaaltjes met circa 150 gr rijst (snelkook) en seroendeng.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
15976
Homepage ID
1140
Smaak
P
Teller
929
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
26
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dannie