Witte Kool Met Aspergesaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 09/30/1999 - 18:09
Bereidingswijze
In een grote pan de kool gaarstoven met een beetje water in ongeveer 15 minuten. Uit laten lekken, vocht opvangen en aanvullen tot 1/4-1/2 liter water. Mengen met pakje soep en gaarkoken zoals op het pakje staat beschreven Op smaak brengen met peper en nootmuskaat. Kool toevoegen en met de boter, even laten doorstoven en goed warm laten worden.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Supersnel, supermakkelijk
Ingrediƫnten
1 kg gesneden witte kool, 1 zakje aspergesoep, 2 el boter, nootmuskaat en peper.
Leuke tips
Met gestoofd rundvlees of een karbonaadje, een gewoon gekookte aardappel of gebakken aardappels.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
158439
Homepage ID
17396
Smaak
N
Teller
884
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ina_can
Gelegenheid