Bereidingswijze
-Was de kool en de paprika en snijd ze in kleine stukjes.
-Verwijder de groene bladeren van de bleekselderij. Was vervolgens de bleekselderij en snij in kleine reepjes.
-Schil de ui en snij in ringen. Snijd de tomaten in grove stukken.
-Doe alle groenten in een pan en bedek met water. Voeg bouillonblokjes toe en breng op smaak met chili, komijn en peper.
-Laat de koolsoep ongeveer 15-20 minuten koken tot de groenten gaar en zacht zijn.
-Verwijder de groene bladeren van de bleekselderij. Was vervolgens de bleekselderij en snij in kleine reepjes.
-Schil de ui en snij in ringen. Snijd de tomaten in grove stukken.
-Doe alle groenten in een pan en bedek met water. Voeg bouillonblokjes toe en breng op smaak met chili, komijn en peper.
-Laat de koolsoep ongeveer 15-20 minuten koken tot de groenten gaar en zacht zijn.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze Oostenrijkse "Krautsuppe " zou ons doen vermageren.....gezond en lekker !
Ingrediënten
1 krop witte kool
3 paprika's (rood, geel en groen)
1 1/2 uien
1 bosje bleekselderij
1 blik tomaten (gepeld)
2 groentebouillon bouillonblokjes (of meer afhankelijk van de hoeveelheid water)
peper
1 snufje chilipoeder (optioneel)
komijn (optioneel)
3 paprika's (rood, geel en groen)
1 1/2 uien
1 bosje bleekselderij
1 blik tomaten (gepeld)
2 groentebouillon bouillonblokjes (of meer afhankelijk van de hoeveelheid water)
peper
1 snufje chilipoeder (optioneel)
komijn (optioneel)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Oostenrijks
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1494729
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest - ichkuche -
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch