Bereidingswijze
-Voeg alle ingrediënten (behalve water) toe aan een kleine keukenmachine of blender OF een mengkom en meng tot alles goed gecombineerd is.
-Voeg beetje bij beetje water toe en klop tot de dressing de gewenste consistentie heeft.
Serveer meteen of zet in de koelkast tot het moment van serveren.
-Voeg beetje bij beetje water toe en klop tot de dressing de gewenste consistentie heeft.
Serveer meteen of zet in de koelkast tot het moment van serveren.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze dressing is romig, smaakvol en gemaakt met eenvoudige ingrediënten. Perfect bij salades, roerbakgerechten of als dipsaus bij kip of varkensvlees!
Ingrediënten
100 g romige pindakaas
4 eetlepels sojasaus
2 theelepels sesamolie
2 theelepels rijstazijn
1 eetlepel kristalsuiker
1/2 theelepel sriracha of meer naar behoefte
1 theelepel gehakte knoflook
1 theelepel geraspte verse gember
2 eetlepels limoensap
1/4 theelepel zout
1/4 theelepel zwarte peper
6 cl water warm
4 eetlepels sojasaus
2 theelepels sesamolie
2 theelepels rijstazijn
1 eetlepel kristalsuiker
1/2 theelepel sriracha of meer naar behoefte
1 theelepel gehakte knoflook
1 theelepel geraspte verse gember
2 eetlepels limoensap
1/4 theelepel zout
1/4 theelepel zwarte peper
6 cl water warm
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1494397
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest - Chef = Anna - Crunchy Creamy Sweet
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch