Bereidingswijze
Beleg een pizzaplaat met het deeg en verdeel er de pizzasaus over.
Beleg de pizza met plakjes tomaat, sjalot , stukjes kabeljauw en de plakjes chorizo. Bestrooi met de kaas en zet de pizza circa 15 minuten in de oven. Verdeel vervolgens de gamba's over de pizza en laat deze nog even in enkele minuten wat warm worden.
Haal de pizza uit de oven en leg er her en der een plukje veldsla op. Genieten maar.
Beleg de pizza met plakjes tomaat, sjalot , stukjes kabeljauw en de plakjes chorizo. Bestrooi met de kaas en zet de pizza circa 15 minuten in de oven. Verdeel vervolgens de gamba's over de pizza en laat deze nog even in enkele minuten wat warm worden.
Haal de pizza uit de oven en leg er her en der een plukje veldsla op. Genieten maar.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een dergelijke pizza las ik op visrecepten.nl . De beschrijving en beleg van die pizza vond ik wat magertjes . Zodoende bedacht ik een eigen variant en met deze *** heerlijke-zelfgemaakte-pizzasaus-van-project-gezond
Ingrediënten
1 x pizzadeeg ( zelfgemaakt of uit de koeling, of kant en klare bodem)
1 x pizzasaus ( zie ***)
handje veldsla( of rucola)
10 grote voorgekookte garnalen ( diepvries ontdooid)( staart verwijderd)
100 gram chorizo in plakjes
100 gram kabeljauw in stukjes( of andere vis naar keuze)
1 tomaat in plakjes
2 sjalotten in dunne ringetjes
100 gram licht belegen geraspte kaas
1 x pizzasaus ( zie ***)
handje veldsla( of rucola)
10 grote voorgekookte garnalen ( diepvries ontdooid)( staart verwijderd)
100 gram chorizo in plakjes
100 gram kabeljauw in stukjes( of andere vis naar keuze)
1 tomaat in plakjes
2 sjalotten in dunne ringetjes
100 gram licht belegen geraspte kaas
Hulpmiddelen & keukengerei
pizzaplaat, snijplank en mes
Leuke tips
Oventemperatuur afhankelijk van het gekozen pizzadeeg. Ik had pizzadeeg van een hele bekende tante :)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Fusion
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494390
Homepage ID
2796273
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht