Bereidingswijze
- Bereid de aardappelpuree
- Spoel en droog de rucola, snij fijn.
- Pel en snipper de ui.
- Kruid de konijnenfilets en bak ze kort (ongeveer 3 minuten).
- Bak de ui in de wok met wat margarine en de rucola. Kruid met peper en zout.
- Verwarm de puree in de microgolfoven of au bain-marie. Roer er de gewokte rucola door, maar bewaar ook nog een beetje voor de afwerking.
- Snij de konijnenfilets in dikke plakken en roer de braadjus door de stoemp. Garneer met gewokte rucola.
- Spoel en droog de rucola, snij fijn.
- Pel en snipper de ui.
- Kruid de konijnenfilets en bak ze kort (ongeveer 3 minuten).
- Bak de ui in de wok met wat margarine en de rucola. Kruid met peper en zout.
- Verwarm de puree in de microgolfoven of au bain-marie. Roer er de gewokte rucola door, maar bewaar ook nog een beetje voor de afwerking.
- Snij de konijnenfilets in dikke plakken en roer de braadjus door de stoemp. Garneer met gewokte rucola.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Stamppot met salade , het is eens iets anders
Ingrediënten
400 g aardappelpuree ( kant-en-klaar- of vers gemaakt)
4 konijnfilets (elk ongeveer 180 g)
1 kg rucola
1 ui
margarine
peper
zout
4 konijnfilets (elk ongeveer 180 g)
1 kg rucola
1 ui
margarine
peper
zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494383
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht