Hollandse andijviestamppot met gebakken schelvis

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/03/2023 - 06:28
Bereidingswijze
Kook de aardappels gaar in gezouten water, giet af en stamp ze tot een puree met melk, boter, nootmuskaat en peper en zout.

Stoof de ui en de andijvie aan in olijfolie en meng onder de puree samen met de helft van de tuinkers.

Bak de visjes langs weerzijden bruin in een pan met olijfolie en serveer ze op een flinke portie andijviestamppot met
tuinkers.
Afbeelding
Hollandse andijviestamppot met gebakken schelvis
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk gerecht dat makkelijk te bereiden is 
Ingrediënten
1 andijvie (in grote stukken)
800 gram aardappelen
1 ui (fijngesnipperd)
1 bakje tuinkers
4 schelvishaasjes
100 milliliter melk
1 klontje boter
1 theelepel nootmuskaat
olijfolie
peper
zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494382
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
spar
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester