Bereidingswijze
1. Snij de paprika in reepjes, snij de prei, snij de courgette in dikke halve maantjes en knip de bosui in ringetjes, snij de tomaat ook in halve maantjes.
2. Snij de avocado door midden en verwijder de pit en de schil, snij de avocado in blokjes van 2cm bij 2cm.
3. Pak een staafmixer en mix de avocado helemaal fijn tot puree, tot het niet meer fijner kan.
4. Weeg de spaghetti af en breek de spaghetti stelen doormidden.
5. Pak een wokpan met wokolie erin en een steelpan met water.
6. Zie hieronder de stappen van het bakken van de groenten, vergeet niet om af en toe te roeren!
-Bak de paprika, 2 minuten.
-Bak hierna de bosui & prei mee, 3 tot 4 minuten. Bak evt ook verse knoflook mee(geperst met de knoflookpers).
-Doe nu de courgette en tomaten erbij, deksel op de pan en laat 5 minuten pruttelen op een lage stand.
-Doe daarna de avocado erbij en laat nog 5 minuten zachtjes pruttelen.
7. Pak de tomatensaus en tomatenpuree en doe deze door de groenten mengen.
8. Maak het pakje van de tomatensaus beter leeg met een beetje water en giet bij de saus in de pan.
9. Pak de kruiden, hoeveelheid naar smaak en roer deze door de saus. Gebruik geen knoflookpoeder als u al verse knoflook heeft gebruikt of andersom!
10. Laat de saus nog even pruttelen terwijl u de bokworsten in stukken van 2cm lang snijd.
11. Doe de bokworsten door de saus mengen.
12. Breng de pan met water aan de kook & kook de spaghetti zoals op de verpakking staat.
13. Giet de spaghetti af en meng de gekookte spaghetti meteen door de saus en warm de pan nog even verder op.
Eetsmakelijk!
2. Snij de avocado door midden en verwijder de pit en de schil, snij de avocado in blokjes van 2cm bij 2cm.
3. Pak een staafmixer en mix de avocado helemaal fijn tot puree, tot het niet meer fijner kan.
4. Weeg de spaghetti af en breek de spaghetti stelen doormidden.
5. Pak een wokpan met wokolie erin en een steelpan met water.
6. Zie hieronder de stappen van het bakken van de groenten, vergeet niet om af en toe te roeren!
-Bak de paprika, 2 minuten.
-Bak hierna de bosui & prei mee, 3 tot 4 minuten. Bak evt ook verse knoflook mee(geperst met de knoflookpers).
-Doe nu de courgette en tomaten erbij, deksel op de pan en laat 5 minuten pruttelen op een lage stand.
-Doe daarna de avocado erbij en laat nog 5 minuten zachtjes pruttelen.
7. Pak de tomatensaus en tomatenpuree en doe deze door de groenten mengen.
8. Maak het pakje van de tomatensaus beter leeg met een beetje water en giet bij de saus in de pan.
9. Pak de kruiden, hoeveelheid naar smaak en roer deze door de saus. Gebruik geen knoflookpoeder als u al verse knoflook heeft gebruikt of andersom!
10. Laat de saus nog even pruttelen terwijl u de bokworsten in stukken van 2cm lang snijd.
11. Doe de bokworsten door de saus mengen.
12. Breng de pan met water aan de kook & kook de spaghetti zoals op de verpakking staat.
13. Giet de spaghetti af en meng de gekookte spaghetti meteen door de saus en warm de pan nog even verder op.
Eetsmakelijk!
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zelf bedacht, overheerlijke combinatie.
Ingrediƫnten
4 bokworsten.
1 pakje(van die kartonnen pakjes) AH pastasaus basilicum.
1 blikje(70gr) tomatenpuree.
1 mini courgette.
1 prei.
1 rode puntpaprika.
1 avocado, niet te rijp! Liever dat de schil nog een beetje groen ziet.
2 tomaten.
1 steel bosui.
1 theelepel knoflookpoeder of 2 teentjes knoflook.
Zwarte peper.
Italiaanse kruidenmix.
Water.
120 gr snelkokende spaghetti.
Wokolie.
1 pakje(van die kartonnen pakjes) AH pastasaus basilicum.
1 blikje(70gr) tomatenpuree.
1 mini courgette.
1 prei.
1 rode puntpaprika.
1 avocado, niet te rijp! Liever dat de schil nog een beetje groen ziet.
2 tomaten.
1 steel bosui.
1 theelepel knoflookpoeder of 2 teentjes knoflook.
Zwarte peper.
Italiaanse kruidenmix.
Water.
120 gr snelkokende spaghetti.
Wokolie.
Hulpmiddelen & keukengerei
Snijplank
Scherp mes.
Wokpan met deksel.
Kleine steelpan met deksel.
Vergiet(alleen als u geen deksel heeft voor de steelpan).
Weegschaal.
Staafmixer(met bakje).
Theelepel voor de tomatenpuree.
Theelepel voor de knoflookpoeder(tenzij u verse knoflook gebruikt).
Spatel of lepel om mee te wokken & roeren/mengen.
Scherp mes.
Wokpan met deksel.
Kleine steelpan met deksel.
Vergiet(alleen als u geen deksel heeft voor de steelpan).
Weegschaal.
Staafmixer(met bakje).
Theelepel voor de tomatenpuree.
Theelepel voor de knoflookpoeder(tenzij u verse knoflook gebruikt).
Spatel of lepel om mee te wokken & roeren/mengen.
Leuke tips
Voor de kaas liefhebbers: strooi geraspte kaas over de spaghetti heen.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494379
Homepage ID
2990897
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht