Bereidingswijze
Haal de zijdetofu voorzichtig uit het pakje en spoel af. Doe hem daarna in een diepe glazen pot - waar je straks met de staafmixer in kan gaan. Voeg alle andere ingrediënten toe en blend met de staafmixer tot een gladde massa. Proef even en kruid eventueel bij.
Bewaar tot één week in de koelkast.
Bewaar tot één week in de koelkast.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Met behulp van zijdentofu maak je dus een lekkere vegan maoynaise.
Ingrediënten
200 g zijdetofu
2 1/2 el koolzaadolie
1 1/2 el vers citroensap
1 tl mosterd
1 tl ahornsiroop
1/2 tl zout (of meer naar smaak)
2 1/2 el koolzaadolie
1 1/2 el vers citroensap
1 tl mosterd
1 tl ahornsiroop
1/2 tl zout (of meer naar smaak)
Hulpmiddelen & keukengerei
diepe glazen pot
staafmixer
staafmixer
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1494284
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
njam.tv
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Glutenvrij
Vegetarisch