Bereidingswijze
Hak de pistachenoten fijn en rasp de gember.
Meng de geraspte gember met de honing in een hittebestendige kop.
Giet er de warme koffie bij en roer tot de honing gesmolten is.
Klop de room half stijf en lepel op de koffie.
Bestrooi met de gehakte pistachenoten.
Meng de geraspte gember met de honing in een hittebestendige kop.
Giet er de warme koffie bij en roer tot de honing gesmolten is.
Klop de room half stijf en lepel op de koffie.
Bestrooi met de gehakte pistachenoten.
Afbeelding
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Geniet van de kruidige en verwarmde smaken van gember in je koffie. Perfect voor een regenachtige dag , onderuitgezakt in een zetel met een goed boek.
Ingrediƫnten
0,5 cm gember
room (min. 35 % V.G.)
1 kop hete koffie
1 kl vloeibare honing
0,33 kl pistachenoten
room (min. 35 % V.G.)
1 kop hete koffie
1 kl vloeibare honing
0,33 kl pistachenoten
Hulpmiddelen & keukengerei
rasp , roerlepel , hittebestendige kop , mengkommetje , garde
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Niet-alcoholische dranken
Recept ID
1494263
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
colruyt.be
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht