Bereidingswijze
Snijd de paprika's en rode ui in hele kleine blokjes.
Meng met het tomatensap met de wodka , breng verder op smaak met peper , zout en cayennepeper.
Open de oesters , maak ze los uit de schelp en leg ze terug in de schelp.
Lepel bij elke oesters wat vinaigrette van de Bloody Mary en werk af met een selderblaadje.
Meng met het tomatensap met de wodka , breng verder op smaak met peper , zout en cayennepeper.
Open de oesters , maak ze los uit de schelp en leg ze terug in de schelp.
Lepel bij elke oesters wat vinaigrette van de Bloody Mary en werk af met een selderblaadje.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Is er iets feestelijker dan oesters ? combineer ze met een andere topper : Bloody Mary. Een combinatie om duimen en vingers bij af te likken.
Ingrediƫnten
12 oesters
1/2 groene paprika
1/2 rode paprika
1/4 rode ui
100 ml tomatensap
30 ml wodka
peper en zout
cayennepeper
12 blaadjes selder
1/2 groene paprika
1/2 rode paprika
1/4 rode ui
100 ml tomatensap
30 ml wodka
peper en zout
cayennepeper
12 blaadjes selder
Hulpmiddelen & keukengerei
mengkommetje
oestermes
oestermes
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1494259
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
lacroix.be
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht