Bereidingswijze
Leg de mergpijpen op een bakplaat bekleed met aluminiumfolie en gaar ze 10 minuten in de oven op 200°C.
Snijd voor de chimichurri de rode ui , groene kruiden en look fijn. Verwijder de pitjes van de rode peper en snij ook deze fijn. Doe alles samen in een kommetje en schenk er een scheut olijfolie en en rode wijnazijn over. Meng goed.
Leg de mergpijpen op een plank , smeer er een beetje mosterd over en kruid met grof zout en peper. Verdeel de chimichurri over het beenmerg. Serveer met TUC koekjes om te dippen.
Snijd voor de chimichurri de rode ui , groene kruiden en look fijn. Verwijder de pitjes van de rode peper en snij ook deze fijn. Doe alles samen in een kommetje en schenk er een scheut olijfolie en en rode wijnazijn over. Meng goed.
Leg de mergpijpen op een plank , smeer er een beetje mosterd over en kruid met grof zout en peper. Verdeel de chimichurri over het beenmerg. Serveer met TUC koekjes om te dippen.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een perfecte combinatie met het zout van de koekjes , het beendermerg en het zure van de vinaigrette. Geniet ervan !
Ingrediënten
2 mergpijpen , gehalveerd in de lengte
1/2 rode ui
1 rode chilipeper
1 handje groene kruiden (peterselie , tijm.....)
2 teentjes look
1 scheut olijfolie
1 scheutje rode wijnazijn
2 el mosterd
peper en zout
TUC Originals of TUC mini's
1/2 rode ui
1 rode chilipeper
1 handje groene kruiden (peterselie , tijm.....)
2 teentjes look
1 scheut olijfolie
1 scheutje rode wijnazijn
2 el mosterd
peper en zout
TUC Originals of TUC mini's
Hulpmiddelen & keukengerei
ovenbakplaat - aluminiumfolie - kommetje om te mengen
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1494251
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
njam.tv/Bart Desmidt
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht