Bereidingswijze
1 Zet de croque-monsieurmachine aan. Snij de pensen in schijfjes en bak ze goudbruin in een pan met de olijfolie.
2 Meng intussen voor de dragonmayonaise de mayonaise met de Griekse yoghurt. Hak de dragon fijn en meng hem onder de mayonaise. Kruid de mayonaise met peper en zout.
3 Beleg 4 boterhammen met de plakjes gebakken witte pens en de Brugge Oud-kaas. Sluit met de overige 4 boterhammen en gril de croques in de croque-monsieurmachine. Werk ze af met de rest van de dragon en serveer met de dragonmayonaise.
2 Meng intussen voor de dragonmayonaise de mayonaise met de Griekse yoghurt. Hak de dragon fijn en meng hem onder de mayonaise. Kruid de mayonaise met peper en zout.
3 Beleg 4 boterhammen met de plakjes gebakken witte pens en de Brugge Oud-kaas. Sluit met de overige 4 boterhammen en gril de croques in de croque-monsieurmachine. Werk ze af met de rest van de dragon en serveer met de dragonmayonaise.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxHeb je ooit al witte pens op je croque gedaan? Moet je doen, want het is heerlijk!
Ingrediënten
8 sneetjes brood (grof)
2 witte pensen
4 sneetjes oude kaas (type Brugge Oud)
2 el olijfolie
Voor de dragonmayonaise :
verse dragon
3 el mayonaise
1 el Griekse yoghurt
peper en zout
2 witte pensen
4 sneetjes oude kaas (type Brugge Oud)
2 el olijfolie
Voor de dragonmayonaise :
verse dragon
3 el mayonaise
1 el Griekse yoghurt
peper en zout
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494233
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht