Bereidingswijze
Oven voorverwarmen op 185 graden
Puree maken :
De bloemkool en koolrabi koken en daarna Pureren.
Afsmakem met roomkaas, mosterd, Peper, en e.v.t room
Vis in repen snijden peper en zout erop.
Daarna in een ingevette ovenschaal leggen
De dille en olijfolie over de vis
Prei stoven in een beetje boter .
Daarna peper , zout , room en dragon erbij.
Dit mengsel over de vis.
Daar over de puree en als laatste de geraspte kaas
Deze schotel 25 min in een voorverwarmde oven
Puree maken :
De bloemkool en koolrabi koken en daarna Pureren.
Afsmakem met roomkaas, mosterd, Peper, en e.v.t room
Vis in repen snijden peper en zout erop.
Daarna in een ingevette ovenschaal leggen
De dille en olijfolie over de vis
Prei stoven in een beetje boter .
Daarna peper , zout , room en dragon erbij.
Dit mengsel over de vis.
Daar over de puree en als laatste de geraspte kaas
Deze schotel 25 min in een voorverwarmde oven
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk koolydraadarm
Ingrediënten
2oo gram bloemkool in kleine roosjes
2oo koolrabi in kleine blokjes
1 flinke eetl roomkaas
1 eetl mosterd
Peper en zout
25 gram geraspte kaas
200 gram kabeljauw
150 gram zalm
10 ml olijfolie
Dille
100 gram prei in ringen
Room
Peper en zout
Dragon
2oo koolrabi in kleine blokjes
1 flinke eetl roomkaas
1 eetl mosterd
Peper en zout
25 gram geraspte kaas
200 gram kabeljauw
150 gram zalm
10 ml olijfolie
Dille
100 gram prei in ringen
Room
Peper en zout
Dragon
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven.
Ovenschaal
Ovenschaal
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494218
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Tijdschrift
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht