Bereidingswijze
-Snijd voor de spaetzlepan met braadworst eerst de worsten in plakjes van 0,5 centimeter dik.
-Klop de eieren los met de melk in een kom en breng op smaak met zout, peper, nootmuskaat en marjolein.
-Verhit de reuzel in een pan en bak de worstjes. Voeg dan de spätzle toe en warm even door.
-Voeg nu het gekruide eimengsel toe en bak kort mee, keer alles om en om.
-Bestrooi voor het serveren met kaas en fijngehakte bieslook
-Klop de eieren los met de melk in een kom en breng op smaak met zout, peper, nootmuskaat en marjolein.
-Verhit de reuzel in een pan en bak de worstjes. Voeg dan de spätzle toe en warm even door.
-Voeg nu het gekruide eimengsel toe en bak kort mee, keer alles om en om.
-Bestrooi voor het serveren met kaas en fijngehakte bieslook
Afbeelding
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere Spätzle en niet moeilijk om te bereiden
Ingrediënten
350 g spätzle uit de koeling
350 g braadworsten
3 eieren
2 eetlepels geklaarde boter
6 eetlepels melk
1 tl marjolein (gewreven)
0,5 tl nootmuskaat (gemalen)
60 g geraspte Pecorino
1 bosje verse bieslook
0,5 tl peper
1 theelepel zout
350 g braadworsten
3 eieren
2 eetlepels geklaarde boter
6 eetlepels melk
1 tl marjolein (gewreven)
0,5 tl nootmuskaat (gemalen)
60 g geraspte Pecorino
1 bosje verse bieslook
0,5 tl peper
1 theelepel zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Duits
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494209
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest - chef = Anja Würfl
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht