Bereidingswijze
Wrijf de uien , het zout en de knoflook met het limoensap fijn in een vijzel. Voeg de olie toe , de fijngehakte peterselie , koriander en pepers toe , wrijf nogmaals goed en laat 30 minuten rusten.
Verdun desgewenst met een scheutje wijnazijn.
Verdun desgewenst met een scheutje wijnazijn.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
In Brazilië gebruiken ze voor dit recept hiervoor hun inheemse pimentsoort 'dedo de moça' , letterlijk vertaald : meisjesvinger.
Met de rode pepertjes uit onze supermarkt lukt het ook prima. Neem dan wel de lange en niet die hele kleintjes.
Met de rode pepertjes uit onze supermarkt lukt het ook prima. Neem dan wel de lange en niet die hele kleintjes.
Ingrediënten
3 rode pepers , fijngesneden
2 uien , fijngehakt
snuifje zout
1 teentje knoflook
sap van 2 limoentjes
2 el olijfolie
1 bosje peterselie
1 bosje verse koriander
2 uien , fijngehakt
snuifje zout
1 teentje knoflook
sap van 2 limoentjes
2 el olijfolie
1 bosje peterselie
1 bosje verse koriander
Hulpmiddelen & keukengerei
vijzel
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Braziliaans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1494197
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
penlinha.com.br
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht