Dragon saus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/09/2023 - 15:36
Bereidingswijze
Kook de fond in tot de helft.
Voeg de wijn , de mosterd en de room toe en kook in tot de gewenste dikte.
Kruid met peper en zout en voeg op het laatste de dragon toe.
Afbeelding
Dragon saus
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een zalige romige kruidensaus dat vaak geserveerd wordt bij verse vis , maar er zijn veel meer gerechten waar ze deze saus bij kunt serveren. Denk aan gerechten met ei , aardappel , champignons , kip of vlees.
Ingrediƫnten
400 ml rundsfond
100 ml witte wijn
25 g vers gehakte dragon
200 g room
1 el sterke mosterd
peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
sauspan
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1494196
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
lacroix.be
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
Peter6003