Bereidingswijze
1. Meng alle ingrediënten in een kom.
2. Wrijf de rub goed in het vlees. Let er op dat je alle kanten goed meeneemt. Ook de zijkanten.
3. Wanneer je het vlees eenmaal hebt "gerubbed" zet je het even weg voor ongveer 20 minuten, zodat de smaken goed hun werk kunnen doen.
4. Grill het vlees daarna naar wens gaar.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een Aziatische (vlees) kruidenmix voor de BBQ . Tijdens de zomer wordt er veel gebruikt gemaakt van de BBQ. Deze Aziatische rub voor vlees (beef) is er eentje die je wilt proberen. Vermenigvuldig de aantallen en maak een grote batch rub in één keer, dan heb je deze altijd bij de hand.
Ingrediënten
1 el chilipoeder
1 el paprikapoeder
1/2 el komijn
1/2 el gemberpoeder
1/2 el korianderpoeder
1 el knoflookpoeder
2 eetlepels gerookte paprikapoeder
1/2 eetlepel koffie
1/2 eetlepel zout
1 el paprikapoeder
1/2 el komijn
1/2 el gemberpoeder
1/2 el korianderpoeder
1 el knoflookpoeder
2 eetlepels gerookte paprikapoeder
1/2 eetlepel koffie
1/2 eetlepel zout
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1494180
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
AFL
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch