Bereidingswijze
1. Bereid je pompoensoep volgens je gekende recept (zie smulweb) ; je kan ook kant-en-klare soep gebruiken.
2. Roer een eetlepel crispy chili oil door de soep.
3. Top af met wat lente-ui of koriander en sesamzaadjes.
That's all.
2. Roer een eetlepel crispy chili oil door de soep.
3. Top af met wat lente-ui of koriander en sesamzaadjes.
That's all.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Tijdens de koude dagen eten we graag een kom heerlijk, warme soep. Met het toevoegen van crispy chili oil geef je je pompoensoep in een handomdraai een Aziatische twist.
Ingrediënten
1 el crispy chili oil ( te koop bij Asian Food Lovers) zie foto
pompoensoep
koriander en/of lente-ui
pompoensoep
koriander en/of lente-ui
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1494179
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
AFL
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch