Bereidingswijze
1. Neem een aantal hard gekookte eitjes.
2. Pel de eitjes en halveer ze in de lange weg.
3. Haal de eidooier eriot met een lepeltje en verzamel dit in een bakje. - Maak je verschillende smaken? Verdeel de eidooier dan over meerdere bakjes.
4. Voeg bij het eerste bakje Sriracha en normale mayonaise toe (of Kewpie) en in het andere bakje voeg je wasabi mayonaise toe.
5. Mix dit beide goed door en doe het eimengsel in een spuitzakje
6. Spuit het ei mengsel nu weer terug i het kuiltje van het eigeel in een mooie toef. (Dit kan natuurlijk ook gewoon met een lepel).
7. Top af met wat furikake, chilivlokken, sriracha en sesamzaadjes
Serveertip: Leg een aantal gepelde eitjes eens in sojasaus voor een uurtje. Dit geeft ook een heerlijke smaak.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Eitjes met een Aziatische twist ! Gevulde eitjes, je komt ze op heel veel feestjes tegen. Ze zijn een echte partysnack, smaakvol en vullend. Probeer zeker eens deze eitjes met een Aziatische twist .
Ingrediënten
1 el wasabi mayonaise
1 tl sriracha
1 tl sesamzaadjes
1 tl chilivlokken
3 hard gekookte eitjes
1 tl sriracha
1 tl sesamzaadjes
1 tl chilivlokken
3 hard gekookte eitjes
Hulpmiddelen & keukengerei
spuitzakje
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1494178
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
AFL
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch