Bereidingswijze
Verdeel de fricandeau over twee borden. Pureer de tonijn en de mayonaise met de staafmixer. Breng op smaak met het citroensap, peper en eventueel zout. Verdeel het tonijnmengsel over de fricandeau en doe de rucola, kappertjes en tomaat tot slot over de vitello tonato.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
.
Ingrediƫnten
185 gr tonijn in water uit blik
3 el mayonaise
3 el kappertjes
citroensap naar smaak
75 gr rucola
200 gr fricandeau
50 gr cherrytomaten
3 el mayonaise
3 el kappertjes
citroensap naar smaak
75 gr rucola
200 gr fricandeau
50 gr cherrytomaten
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1494174
Homepage ID
2831851
Teller
0
Bron
https://www.lowcarbchef.nl/recept/vitello-tonnato
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht