Bereidingswijze
Snipper de ui en de look
Snij de courgette en aubergine in blokjes
Verhit een beetje olijfolie in een diepe pan of wok
Bak de ui glazig
Voeg de look en de blokjes courgette en aubergine toe
Laat enkele minuten roerbakken
Kruid metProvencaalse kruiden
Voeg de passata toe en laat de saus verder sudderen op een zacht vuurtje
Kook ondertussen de orzo gaar, volg de instructies op de verpakking
Vet een ruime ovenschotel in met een beetje olijfolie
Meng de orzo onder de saus en schep in de ovenschotel
Snij de halloumi in plakjesï‚·Verdeel de halloumi over de orzo
Zet 15 minuten in de voorverwarmde oven
Snij de courgette en aubergine in blokjes
Verhit een beetje olijfolie in een diepe pan of wok
Bak de ui glazig
Voeg de look en de blokjes courgette en aubergine toe
Laat enkele minuten roerbakken
Kruid metProvencaalse kruiden
Voeg de passata toe en laat de saus verder sudderen op een zacht vuurtje
Kook ondertussen de orzo gaar, volg de instructies op de verpakking
Vet een ruime ovenschotel in met een beetje olijfolie
Meng de orzo onder de saus en schep in de ovenschotel
Snij de halloumi in plakjesï‚·Verdeel de halloumi over de orzo
Zet 15 minuten in de voorverwarmde oven
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
.
Ingrediënten
300 g orzo (Griekse pasta)
1 ui
2 teentjes look
1 courgette
1 aubergine
690 ml passata
250 g halloumi
Provencaalsekruiden
olijfolie
1 ui
2 teentjes look
1 courgette
1 aubergine
690 ml passata
250 g halloumi
Provencaalsekruiden
olijfolie
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Grieks
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
1494160
Homepage ID
2831851
Teller
0
Bron
Https://www.dezondag.be/de-zondag/geniet/zondagse-kost-griekse-ovenschotel/
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht