Bereidingswijze
-Wikkel elke kipfilet in het spek en zet deze eronder vast met een cocktailprikker
-Leg de ingepakte kip in de slowcooker
-Giet de BBQ-saus over de kip, roer voorzichtig om ervoor te zorgen dat het bedekt is
-Zet de slowcooker aan en kook 3 uur op High/Medium OF 6 uur op Low
-Als de kip gaar is, haal je ze uit de slowcooker en leg je ze in een ovenvaste schaal.
-Controleer de consistentie van de saus. Als het moet indikken, zet u het vuur van de slowcooker iets hoger en laat u het sudderen, met het deksel eraf, een paar minuten
-Giet de saus over de kip en besprenkel elke kip met geraspte kaas, plaats onder een voorverwarmde grill tot de kaas bruin begint te worden
-Serveer met alles wat je maar wilt, salade, rijst, gebakken aardappelen en groenten
-Leg de ingepakte kip in de slowcooker
-Giet de BBQ-saus over de kip, roer voorzichtig om ervoor te zorgen dat het bedekt is
-Zet de slowcooker aan en kook 3 uur op High/Medium OF 6 uur op Low
-Als de kip gaar is, haal je ze uit de slowcooker en leg je ze in een ovenvaste schaal.
-Controleer de consistentie van de saus. Als het moet indikken, zet u het vuur van de slowcooker iets hoger en laat u het sudderen, met het deksel eraf, een paar minuten
-Giet de saus over de kip en besprenkel elke kip met geraspte kaas, plaats onder een voorverwarmde grill tot de kaas bruin begint te worden
-Serveer met alles wat je maar wilt, salade, rijst, gebakken aardappelen en groenten
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
We houden van kip, BBQ-saus en kaas (wie niet?!), dus een perfecte maaltijd voor ons is deze afslankvriendelijke Slow Cooked Hunters Chicken.
Ingrediënten
Voor de Jagerskip:
5 kipfilets
5 spekmedaillons
100 g geraspte cheddar met verlaagd vetgehalte
Voor de barbecuesaus :
½ bruine ui in blokjes gesneden
2 teentjes knoflook geperst
1 blik tomatenblokjes
1 el tomatenpuree
sap ½ citroen
1 el (Schwartz Perfect Shake BBQ Klassieke) Kruiden
1 el balsamicoazijn
2 el worcestershiresaus
2 el witte wijnazijn
1 el (Franks Buffalo Wings) Hot Sauce
1 tl mosterdpoeder
1 theelepel gegranuleerde zoetstof
caloriearme kookspray of olie om in te vetten
5 kipfilets
5 spekmedaillons
100 g geraspte cheddar met verlaagd vetgehalte
Voor de barbecuesaus :
½ bruine ui in blokjes gesneden
2 teentjes knoflook geperst
1 blik tomatenblokjes
1 el tomatenpuree
sap ½ citroen
1 el (Schwartz Perfect Shake BBQ Klassieke) Kruiden
1 el balsamicoazijn
2 el worcestershiresaus
2 el witte wijnazijn
1 el (Franks Buffalo Wings) Hot Sauce
1 tl mosterdpoeder
1 theelepel gegranuleerde zoetstof
caloriearme kookspray of olie om in te vetten
Hulpmiddelen & keukengerei
slowcooker
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494148
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht