Bereidingswijze
Stap 1
Breng een pan water aan de kook en bereid de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Verhit een koekenpan zonder olie en rooster de pijnboompitten. Zet apart.
Stap 3
Snijd de kastanjechampignons in vieren. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de kastanjechampignons 5 minuten.
Stap 4
Voeg dan de spinazie, de groene pesto en de verse slagroom toe. Verhit het geheel nog gedurende een paar minuten.
Stap 5
Meng de ravioli door de romige pestosaus en garneer de pasta met de pijnboompitten.
Breng een pan water aan de kook en bereid de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Verhit een koekenpan zonder olie en rooster de pijnboompitten. Zet apart.
Stap 3
Snijd de kastanjechampignons in vieren. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de kastanjechampignons 5 minuten.
Stap 4
Voeg dan de spinazie, de groene pesto en de verse slagroom toe. Verhit het geheel nog gedurende een paar minuten.
Stap 5
Meng de ravioli door de romige pestosaus en garneer de pasta met de pijnboompitten.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Vult goed!
Ingrediƫnten
verse ricottaravioli 500 g
pesto 150 g
kastanjechampignons 250 g
spinazie 400 g
pijnboompitten 20 g
verse slagroom 200 ml
1 el olijfolie
pesto 150 g
kastanjechampignons 250 g
spinazie 400 g
pijnboompitten 20 g
verse slagroom 200 ml
1 el olijfolie
Leuke tips
Extra lekker met wat geraspte kaas, zoals parmezaan of grana padano
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494142
Homepage ID
2022689
Teller
0
Bron
Picnic
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch