Verse ravioli met kastanjechampignons en spinazie

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/05/2023 - 08:31
Bereidingswijze
Stap 1
Breng een pan water aan de kook en bereid de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 2
Verhit een koekenpan zonder olie en rooster de pijnboompitten. Zet apart.

Stap 3
Snijd de kastanjechampignons in vieren. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de kastanjechampignons 5 minuten.

Stap 4
Voeg dan de spinazie, de groene pesto en de verse slagroom toe. Verhit het geheel nog gedurende een paar minuten.

Stap 5
Meng de ravioli door de romige pestosaus en garneer de pasta met de pijnboompitten.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Vult goed!
Ingrediƫnten
verse ricottaravioli 500 g
pesto 150 g
kastanjechampignons 250 g
spinazie 400 g
pijnboompitten 20 g
verse slagroom 200 ml
1 el olijfolie
Leuke tips
Extra lekker met wat geraspte kaas, zoals parmezaan of grana padano
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494142
Homepage ID
2022689
Teller
0
Bron
Picnic
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
Bikert