Tagliatelle Alfredo

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/28/2021 - 20:36
Bereidingswijze
Voorbereiding:
- Voorbereid grote pan met kokend heet water voor de pasta
- Maak schoon de knoflook

Bereiding:
- Doe olijf olie in andere grote pan op midden/hoog vuur en voeg toe knoflook door de knoflook pers en bak eventjes. Als het te hard gaat mag je water toevoegen om verbranden te voorkomen
- Kook de pasta beetgaar. (Al dente)
- Voeg toe spinazie
- Voeg toe geraspte kaas, peper en zout daarna roomkaas, daarna yoghurt, daarna pasta
- Als laatste voeg toe pasta water om de saus te verdunnen als het nodig is.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit ga ik morgen koken voor vrienden. Het originele recept is met kip. 1 Vriend van is mij vegetarier dus vandaar een vegatarische versie.
Ingrediƫnten
400 gram Tagliatelle
Olijf olie traditioneel
4 Teentjes knoflook
300 gram spinazie (vers)
1/2 Tl zout
1/2 Tl zwarte peper (gemalen)
100 Gram geraspte kaas
200 Gram roomkaas op kamer temperatuur
150 Gram Griekse yoghurt
Hulpmiddelen & keukengerei
Snijplank
Knoflook pers
Pannen
Spatels
Soeplepel
Leuke tips
Ik had porties over voor de dag daarna. Het is wel houdbaar in de koelkast en weer op te warmen maar de smaak vond ik minder lekker dan op de dag dat ik het gerecht had gekookt. Advies: Gelijk na bereiden eten.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1490913
Homepage ID
2666777
Teller
0
Bron
Https://preppykitchen.com/chicken-alfredo/
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Notenvrij
Sojavrij
Vegetarisch
Author Image
Chefdaniel