Carpaccio van wild met truffelcrème

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 11/24/2021 - 09:04
Bereidingswijze
1 Leg het vlees 1 uur in de diepvries. Meng de mascarpone met de truffelcarpaccio en kruid met peper en zout. Doe het mengsel in een spuitzakje en leg koel weg.
2 Snij heel fijne plakjes van het zuurdesembrood, bestrijk met olijfolie en gril ze 1 à 2 minuten aan elke kant.
3 Neem het wild uit de vriezer. Snij met een mes flinterdunne plakjes van het vlees en leg ze mooi op een bordje. Besprenkel ze met een scheutje olijfolie, peper en zout. Spuit er enkele toe es truffelcrème op. Werk af met verse oregano en zuurdesembrood. Serveer meteen.
Afbeelding
Carpaccio van wild met truffelcrème
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Feestelijk tussengerecht in een feestelijke menu .......=18pxDe truffelcrème kun je op voorhand maken. Schep de crème in een spuitzakje en leg dit koel weg.
Ingrediënten
80 g hertenfilet (of everzwijnfilet)
2 el mascarpone
1/2 tl truffeltapenade (of truppelcarpaccio, kant-en-klaar)
zuurdesembrood
verse oregano
olijfolie
peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
spuitzak
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Tussengerecht
Recept ID
1490843
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester