Bereidingswijze
1 Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze. Halveer de eieren overlangs, schep de eidooiers eruit en doe deze in de keukenmachine. Voeg de mayonaise en mosterd toe en mix tot een glad mengsel. Schep in de spuitzak.
2 Leg de eihelften op een schaal en spuit de vulling in de holtes. Leg een plakje olijf in het midden van het gevulde ei. Teken met behulp van een satéprikker rondom de vulling bloedadertjes met de srirachasaus.
BewaartipBewaar maximaal 2 uur afgedekt in de koelkast.
2 Leg de eihelften op een schaal en spuit de vulling in de holtes. Leg een plakje olijf in het midden van het gevulde ei. Teken met behulp van een satéprikker rondom de vulling bloedadertjes met de srirachasaus.
BewaartipBewaar maximaal 2 uur afgedekt in de koelkast.
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
24.00
Vertel iets leuks over dit recept
12middelgrote eieren4 elmayonaise2 eldijonmosterd24zwarte olijven in plakjes1 elsriracha sauceZet ingrediënten op je lijst
Ingrediënten
12 eieren
4 el mayonaise
2 el dijonmosterd
24 zwarte olijven in plakjes
1 el sriracha sauce
4 el mayonaise
2 el dijonmosterd
24 zwarte olijven in plakjes
1 el sriracha sauce
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenmachine
spuitzak met gladde spuitmond
satéprikker
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1490339
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
ah
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht