Komkommers zoetzuur

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 10/06/2021 - 10:45
Bereidingswijze
1 Spoel de komkommers en snij ze met een dunschiller in lange repen. Blancheer ze kort in lichtgezouten water en laat ze goed uitlekken op keukenpapier.
2 Verdeel de komkommerslierten over 4 bokalen. Laat de wittewijnazijn samen met 500 ml water, de sui- ker en 1 koffielepel zout inkoken en verdeel over de 4 bokalen tot de komkommerslierten net onderstaan. Laat afkoelen en draai de deksels op de potten.
3 Hou je van extra pit? Doe er nog wat dille bij, hemels!
Afbeelding
Komkommers zoetzuur
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxAl eens zoetzure komkommers gemaakt? Een heerlijk vegan recept!  Dit recept is goed voor 4 glazen potten . 
Ingrediënten
2 komkommers2
25 cl witte wijnazijn
80 g suiker
peper en zout
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1490225
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester