Viskoekjes met aioli

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 09/16/2021 - 09:59
Bereidingswijze
1 Maak eerst de aioli : Pers de knoflookteentjes uit, meng met de mayonaise en breng op smaak met cayennepeper.
2 Stoom of pocheer de visfilet gaar, laat uitlekken.
3 Rasp de geschilde aardappelen en de ongeschilde courgette grof. Meng met de visfilet, de bloem en het ei. Kruid lichtjes met peper en zout.
4 Verhit de olijfolie in een pan en bak het beslag in 8 porties langs beide kanten krokant. Stapel de koekjes op met boterpapier ertussen. Serveer met partjes citroen en de aioli.

Lekker met gesmoorde kerstomaatjes.
Afbeelding
Viskoekjes met aioli
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxPrima bij het aperitief of als tussendoortje
Ingrediƫnten
250 g zeewolffilet
2 vastkokende aardappelen
1 courgette
1 chilipeper
1 el bloem
1 ei
6 el olijfolie
1 citroen
100 g mayonaise
2 knoflook teentjes
mespuntje cayennepeper
peper
zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1489963
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester