Gnocci met varkenshaas, bimi en pancetta

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 08/03/2021 - 13:37
Bereidingswijze
1. Bak de pancetta krokant en laat uitlekken op keukenpapier. Bewaar het bakvet.
2. Kook de bimi kort en bak ondertussen de gnocci in het bakvet van de pancetta tot de gnocci mooi bruin krokant van buiten is en zacht van binnen. Giet de bimi af en voeg op het laatst de bimi toe aan de gnocci en bak mee in het pancetta bakvet.
3. Bak de varkenshaasjes tot ze mooi rose zijn.
4. Snij de peterselie fijn.
5. Schep de gnocci met de bimi op een bord, snij de varkenshaas in mooie plakken en leg die erbij. Garneer met de krokante pancetta en peterselie.
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit recept heb ik van een vriend gekregen en is supersnel en simpel te maken, maar heel erg lekker :-)
Ingrediƫnten
100 gram pancetta
2 stuks varkenshaas
400 gram bimi (aspergebroccoli)
400 gram verse gnocci
1 handje verse peterselie
Hulpmiddelen & keukengerei
1 kookpan
2 koekenpannen
1 scherp mes
1 snijplank
keukenpapier
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1489355
Homepage ID
2127594
Teller
0
Bron
Van een vriend
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
Anoek25